Hopp til hovedinnhold

Kronprinsen til Vegårshei og Arendal

Hans Kongelige Høyhet Kronprinsen besøker Vegårshei, Austre Moland og Arendal sentrum torsdag 5. desember 2019. Besøket finner sted i anledning "Frivillighetens dag". Akkreditering.

Kronprins Haakon ankommer Vegårshei med tog på formiddagen. Under besøket vil Kronprinsen få møte bygdas frivillige innen idretten, og han vil få et innblikk i den store dugnadsinnsatsen som skjer innen blant annet ski, alpint, og skytterlag på Vegårshei.

På ettermiddagen besøker Kronprinsen 4H-gården "Søstrene Kjevik" i Austre Moland. "Søstrene Kjevik" på Østre Tveite gård er en arena for mestring, læring, utvikling og trivsel. Gården er godkjent som "Inn på tunet"-tilbyder og er Aust-Agders første 4H-gård. Søstrene Kjevik vant BU-prisen for Aust-Agder i 2019.

Kronprinsen Haakons besøk til Aust-Agder avsluttes i "Skattkammeret" til Kirkens Bymisjon i Arendal. "Skattkammeret" tilbyr gratis utlån av utstyr til sport og aktiviteter for barn, unge og familier i Arendals-området.

Kronprinsen vil også bli orientert om "Fritidskortet". Arendal kommune er en av to piloter nasjonalt for "Fritidskortet", som skal gjøre fritidsaktiviteter mer tilgjengelig for barn og unge i alle familier uavhengig av inntekt.

Akkreditering

Media som ønsker å dekke Kronprinsens besøk må be om akkreditering elektronisk til Fylkesmannen i Agder v/ seniorrådgiver Ole Wilhelm Svensen – epost: fmavows@fylkesmannen.no innen onsdag 4. desember 2019, klokken 10.00.

 

19.11.2019

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook