Hopp til hovedinnhold

Kronprinsen og statsminister Erna Solberg til åpningen av Finnmarksløpet

Hans Kongelige Høyhet Kronprinsen og statsminister Erna Solberg vil være til stede i Alta ved åpningen av Finnmarksløpet 2020. Oppdatert med presseprogram.

Kronprinsen står for den offisielle åpningen av Borealis Vinterfestival og Finnmarksløpet torsdag 5. mars 2020. Fredag 6. mars 2020 står statsminister Erna Solberg for åpningen av FL-1200 km.

Presseprogram i PDF lagt til 3. mars

Pressemelding fra arrangør

Det er per nå 37 deltakere i vår lengste klasse, som altså er på hele 1200 km med hundespann gjennom Finnmark. - Vi synes det er ekstra hyggelig at statsministeren skal sende av gårde det første spannet, sier daglig leder Svanhild Pedersen.

Dette blir andre gang H.K.H. Kronprins Haakon gjester Finnmarksløpet. Forrige gang var i 2010, da vi feiret løp nummer 30.

Det blir altså mye storfint besøk i anledning starten på det 40. Finnmarksløpet, og det er bare noen uker til det braker løs. - Vi ønsker alle hjertelig velkommen til Vinterens vakreste eventyr, avslutter Pedersen.

Akkreditering

Fylkesmannen i Troms og Finnmark utarbeider presseprogram for Kronprinsens besøk. Presse som ønsker å dekke besøket i Alta, må søke om akkreditering elektronisk. Det kommer informasjon om akkreditering på Fylkesmannens nettsider medio februar.

 

***

Pressemeldingen ble publisert 6. februar og oppdatert med presseprogram 3. mars.

03.03.2020

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook