Hopp til hovedinnhold

Kronprinsessen besøker Fellesverket i Sandvika

Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsesse Mette-Marit besøker Bærum Røde Kors torsdag denne uken. På Fellesverket i Sandvika vil Kronprinsessen møte unge deltakere og frivillige og få en omvisning på huset.

Pressemelding fra arrangør

Når: Torsdag 27. februar 2020, klokken 16-17 (Oppmøte senest kl 1545)
Hvor: Fellesverket, Bærum Røde Kors, Elias Smiths vei 1, 1337 Sandvika
Akkreditering: Send informasjon til pressevakt@redcross.no med navn og telefonnummer til den som vil dekke arrangementet, samt navn på mediet som representeres. Frist for akkreditering: Onsdag 26. februar klokken 1700.

Det blir lagt til rette for å kunne fotografere/filme deler av besøket.

Om Fellesverket:

Fellesverket er en åpen møteplass for lokal ungdom i alderen 15- 25 år i Bærum Røde Kors-huset, sentralt beliggende i Sandvika. Fellesverket er åpent 3 dager i uken. På Fellesverket er det åpen Café med gratis mat, arbeidstrening, leksehjelp, gatemegling, mye sosial moro, konserter, dans og musikk. Fellesverket ved Røde Kors-huset i Sandvika er en populær møteplass blant ungdommen med besøkstall på i snitt 100 ungdommer hver åpningsdag.

Fellesverket finnes i 10 ulike byer i Norge i dag, med til sammen 13 hus. De ulike husene tilbyr ulike aktiviteter, men leksehjelp og møteplass er blant de faste aktivitetene i alle Fellesverkene.

Leksehjelp:

Leksehjelp er en viktig Røde Kors-aktivitet. Her i Sandvika er Leksehjelpen integrert i Fellesverket. Leksehjelpstilbud er først og fremst en møteplass for mestring og motivasjon, der frivillige leksehjelpere legger til rette for et godt læringsmiljø. Leksehjelpen er i tillegg en viktig sosial arena der barn og unge knytter kontakter og skaper sosiale nettverk på tvers av klassetrinn, bakgrunn og generasjoner.

Røde Kors tilbyr leksehjelp over store deler av landet, og vi har også utviklet et digitalt leksehjelptilbud.

For pressehenvendelser, kontakt:
Røde Kors pressevakt +47 94 87 29 99

(Akkreditering på e-post til: pressevakt@redcross.no)

25.02.2020

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook