Hopp til hovedinnhold

Kronprinsesse Mette-Marit i samtale med Geir Gulliksen hos Deichman Bjørvika

Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsessen deltar i en litteratursamtale med forfatter Geir Gulliksen om romanen "Bli snill igjen" på Deichman Bjørvika i Oslo, mandag 5. oktober 2020 klokken 19.00.

Pressemeldingen er også tilgjengelig som PDF via lenkelisten.

Pressemelding fra arrangør

- Vi gleder oss stort til samtalen mellom Geir Gulliksen og Kronprinsesse Mette-Marit, sier forlagssjef for skjønnlitteratur i Aschehoug, Nora Campbell.

I anledning utgivelsen av Geir Gulliksens nye roman, Bli snill igjen, skal Kronprinsesse Mette-Marit i samtale med forfatteren under et arrangement på Deichman Bjørvika 5. oktober.

- Både Kronprinsessen og Geir Gulliksen har i mange år vist seg som svært kloke og engasjerende lesere, fortsetter Campbell, og den flotte måten de møtte hverandre i litteraturen på gjennom Aschehougs utgivelse Hjemlandet, som de redigerte sammen, inspirerte oss til å koble dem igjen i forbindelse med Geirs roman Bli snill igjen.

Samtalen inngår i en serie videosamtaler kalt Forfattersamtalen, egenprodusert av Aschehougforlag. Intervjuet vil bli vist via Aschehougs nettsider og sosiale medier i etterkant av arrangementet på Deichman Bjørvika.

Akkreditering

Media som ønsker å dekke Kronprinsessens og Geir Gulliksens litteratursamtale må søke om akkreditering elektronisk til Vegard Bye, Aschehoug e-post: [email protected] innen fredag 2. oktober klokken 12.00.

Akkreditering krever gyldig pressekort og kopi må følge søknaden.

Av hensyn til smittevernregler og begrenset med plasser vil det også være en del generelle begrensninger, og det kan bli endringer i programmet på kort varsel. Media må ta høyde for at det kan bli pool-ordning ved dette arrangementet.

Kontaktperson:

Vegard Bye
Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Skjønnlitteratur
[email protected]
41688025

 

30.09.2020

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook