Hopp til hovedinnhold

Kronprinsen møter forskere fra ISF

Hans Kongelige Høyhet Kronprinsen møter forskere fra Institutt for samfunnsforskning (ISF) til en samtale om dagsaktuelle tema onsdag 9. desember 2020 klokken 10.00. Møtet vil finne sted digitalt.

Pressemelding fra arrangør

Kronprinsen vil møte Jan-Paul Brekke, Kjersti Thorbjørnsrud og Johannes Bergh, i tillegg til ISFs direktør, Tanja Storsul.

I møtet vil hver av forskerne gi en kort presentasjon om sin forskning knyttet til tema som innvandring, polarisering og ytringsfrihet, men hoveddelen av møtet vil være en samtale mellom Kronprinsen og forskerne.

ISF er et uavhengig forskningsinstitutt og har 70-årsjubileum i 2020. Siden etableringen i 1950 har instituttet spilt en viktig rolle for utviklingen av norsk samfunnsforskning. ISFs forskning er fordelt på syv hovedtema: Arbeid, digitalisering, likestilling, migrasjon, sivilsamfunn, valg og demokrati, og velferd.

Media og ansatte ved ISF er velkommen til å delta i det digitale møtet uten video, men det vil dessverre ikke være mulig å stille spørsmål.

Akkreditering

Presse som ønsker å delta digitalt, må søke om akkreditering innen 9. desember klokken 9.00 til e-post [email protected].

 

08.12.2020

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook
Relaterte lenker