Hopp til hovedinnhold

Hans Nielsen Hauge 250 år

H.K.H. Kronprins Haakon skal til Fredrikstad i anledning 250-årsjubileet for Hans Nielsen Hauges fødsel og åpning av nytt besøkssenter og utstilling 3. juni 2021.

Kronprinsen skal blant annet foreta den offisielle åpningen av besøkssenteret og utstillingen i forbindelse med jubileet.

Pressemelding fra arrangør

Utstillingen inneholder informasjon om Hans Nielsen Hauges liv og virke. Utstillingen tar for seg hans oppvekst og bakgrunn og familiens historie på Rolvsøy. Videre omfatter den oversikt over hans brede virksomhet innenfor åndsliv, samfunnsengasjement og gründervirksomhet. Utstillingen presenterer også 1700-tallets Norge og det samfunnet Hauge vokste opp i.

Presseprogram vil bli ettersendt til akkreditert presse. 

Akkreditering

Presse som ønsker å dekke besøket, må søke om akkreditering til Statsforvalteren ved Kari Øyen Gay på e-post [email protected]  innen 31. mai 2021 klokken 10.00. Akkreditering krever gyldig pressekort og kopi må følge søknaden. 

På grunn av koronapandemien og smittevernhensyn kan vi bli nødt til å begrense pressens tilstedeværelse. Vi ber om forståelse for dette.  

Kontaktpersoner:

 

19.05.2021

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook