Hopp til hovedinnhold

Kronprinsen deltar på 100-årsjubileum for Stiftelsen Norges Varemesse

Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon deltar på 100-årsjubileum for Stiftelsen Norges Varemesse. Markeringen finner sted i Lillestrøm den 18. november.

Presseinvitasjon fra Statsforvalteren i Oslo og Viken:

Den første norske riksmessen gikk av stabelen på festningsplassen i Oslo i 1920. Åpningen ble høytidelig markert av Haakon VII. Markeringen av 100-årsjubileumet var planlagt i 2020, men ble utsatt på grunn av koronapandemien. Den 18. november 2021 vil markeringen endelig bli gjennomført, og også denne gangen er Kongehuset representert.

– Vi gleder oss til å ønske Kronprins Haakon og alle de andre gjestene velkommen til markeringen. Dette er en stor dag for oss, og kronprinsens deltakelse er det beste komplement stiftelsen kan få for sin innsats gjennom 100 år, sier Gunn Helen Hagen, administrerende direktør i Stiftelsen Norges Varemesse.

I tillegg til å markere 100-årsjubileum vil Stiftelsen Norges Varemesse lansere det nye navnet på datterselskapet Norges Varemesse AS.

Tid og sted

Torsdag 18. november klokken 18.00. Norges Varemesse i Lillestrøm, Messeveien 8.

Gjester og akkrediterte journalister vil motta nærmere informasjon om arrangementet.

Akkreditering

Presse som ønsker å delta på markeringen må søke akkreditering hos Statsforvalteren i Oslo og Viken ved Kari Øyen Gay, rådgiver. Send epost til [email protected]alteren.no innen onsdag 17. november kl. 12:00.

Spørsmål kan rettes til:

  • Robert Kippe, kommunikasjonssjef i Stiftelsen Norges Varemesse: [email protected] eller 95 12 90
  • Kari Øyen Gay, rådgiver hos Statsforvalteren i Oslo og Viken: [email protected] eller 47 28 51 71

Om Stiftelsen Norges Varemesse

Stiftelsen Norges Varemesse har som formål å være til for næringsliv, kulturliv og organisasjonsliv ved å tilrettelegge møteplasser som bidrar til økt handel, kunnskapsdeling og inspirasjon, herunder kjøpe, selge, utvikle og forvalte fast eiendom og delta i andre selskaper som støtter opp under formålet. Stiftelsen er en selveid med styre og valgkomité sammensatt av representanter fra Næringslivets Hovedorganisasjon og Virke.

Stiftelsen eier og driver Norges Varemesse i Lillestrøm og Oslo Spektrum.

 

12.11.2021

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook