Hopp til hovedinnhold

Kronprinsessen deltar på diplomseremoni for bydelsmødre

Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsesse Mette-Marit er til stede når Bydelsmødre Norge avholder diplomseremoni for bydelsmødre i Bydel Vestre Aker onsdag 30. mars 2022 klokken 18.25.

Pressemelding fra arrangører

Bydelsmødrene i Bydel Vestre Aker har gjennomført sin grunnutdanning, og i den anledning skal Bydelsmødre Norge, i samarbeid med bydelen og NAV Vestre Aker, avholde diplomseremoni.

Bydelsmødre Norge er en ideell organisasjon basert på frivillig arbeid, startet av Nasreen Begum i 2016. Bydelsmødre er frivillige kvinner, primært med etnisk minoritetsbakgrunn, som går gjennom et opplæringsprogram. Opplæringsprogrammet tar for seg ulike temaer, eksempelvis temaer som arbeide, helse og foreldrerollen. Etter fullført opplæring går de ut som synlige og trygge brobyggere mellom det offentlige og sine lokalsamfunn.

Kronprinsessen mottas og ønskes velkommen av ordfører Marianne Borgen, bydelsutvalgsleder Yngvar A. Husebye og bydelsdirektør Kristin Nilsen.

Sted: BU-salen, Sørkedalsveien 150A

Pressekontakt og akkreditering

Kommunikasjonsansvarlig i Bydel Vestre Aker, Benedikte Olafsen, tlf. 922 46 754

Akkreditering: send en e-post til [email protected], innen onsdag 30. mars 2022 klokken 16.00. Kopi av gyldig pressekort vedlegges.

 

29.03.2022

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook