Hopp til hovedinnhold

Kronprinsessen markerer «Rosa skodagen»

Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsessen er til stede ved «Rosa skodagen» i regi av idrettselever ved Bjerke videregående skole, onsdag 6. april 2022 - klokken 12.30 ved Linderud flerbrukshall i Oslo.

Pressemelding fra arrangør

Bjerkes jenter på idrettsfag VG3 har kroppsøvingstimene med 4. klasse på ulike skoler i Groruddalen gjennom hele året. Jentene får en innføring i fysisk aktivitet med hovedvekt på fotball og selvfølgelig med mye lek. Prosjektet kalles for "Den rosa sko".

Målet med prosjektet er å rekruttere jenter, og spesielt jenter med minoritetsbakgrunn, inn i fotballen og organisert idrett generelt. Bjerke vgs ønsker at prosjektet skal bli en samfunnsbindene og positiv virksomhet i lokalsamfunnet som igjen bidrar til å fremme fysisk aktivitet og sosialisering.

Prosjektet avsluttes med en stor turnering med alle de deltakende skolene, der det blir fotball, pølser, frukt og mye moro. Det er denne turneringen Kronprinsesse Mette Marit er til stede ved.

Akkreditering

Media som ønsker å dekke Kronprinsessen besøk må søke om akkreditering elektronisk til Margrethe Hammer (rektor) epostadresse: [email protected], innen tirsdag 5. april 2022 klokken 16.00.

05.04.2022

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook