Hopp til hovedinnhold

Kronprinsen på veteranfest

Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon besøker Veteran Møter Veteran 11. juni 2022 i anledning deres årlige sommerfest.

Pressemelding fra arrangør

Den årlige sommerfesten til Veteran Møter Veteran får i år celebert besøk av Hans Kongelige Høyhet Kronprinsen, som vil tilbringe dagen med veteranene og deres familier.

Den årlige sommerfesten arrangert av Veteran Møter Veteran har i flere år vært en kjærkommen hendelse. Hit kommer veteraner som har tjenestegjort i internasjonale operasjoner på vegne av Norge og familiene deres og har en dag med leker, samvær og god mat. I år blir festen arrangert i Veteran Møter Veteran sine lokaler i Lommedalen, 11. juni 2022 klokken 12.00-17.00.

- Disse veterantreffene er helt unike samlingspunkter for veteraner fra alle operasjoner Norge har deltatt i, sier leder Kenneth Lysell. – Mange av veteranene savner samholdet fra da de var i tjeneste, og ved å skape en arena der også familiene blir inkludert får også partnere og barn ta del i denne delen av veteranens liv.

Kronprinsen er i år invitert som æresgjest, og vil tilbringe mye av dagen sammen med veteranfamiliene.

- Vi er svært glade for at Kronprinsen har takket ja til å delta på sommerfesten, sier Lysell. – At også det offisielle Norge er med på å gi anerkjennelse til innsatsen veteranene har gjort, og ikke minst hva mange familier har måttet gjennomgå er svært viktig. Det bidrar til å løfte anseelsen til både veteranen, familien, og ikke minst anerkjenne den jobben veteraner har gjort for å oppfylle Norges forpliktelser overfor våre allierte og for verdenssamfunnet, poengterer han til slutt.

Akkreditering

Presse som ønsker å dekke Kronprinsens besøk må søke om akkreditering elektronisk til Kenneth Lysell – epost: [email protected] innen 8. juni 2022 klokken 16.00. 

 

03.06.2022

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook
Relaterte lenker