Hopp til hovedinnhold

Kongeparet på festmiddag for landets ordførere

Ordfører Marianne Borgen inviterer landets ordførere til festmiddag i Oslo rådhus tirsdag 7. juni 2022 klokken 18.00. Deres Majesteter Kongen og Dronningen og representanter fra det offisielle Norge vil være til stede.

Pressemelding fra Oslo kommune:

En gang i løpet av hver valgperiode samles ordførere fra hele landet i Oslo. I år inviterer Marianne Borgen ordførerne til å oppleve hovedstadens flotte nye kulturbygg: Nasjonalmuseet, Deichman Bjørvika og Munchmuseet.

Programmet innledes med besøk i det nye Nasjonalmuseet 7. juni, i forkant av den offisielle åpningen 11. juni. På kvelden er det duket for festmiddag i Oslo rådhus, hvor også Kongen og Dronningen og representanter fra det offisielle Norge vil være til stede.

Kongeparet ankommer klokken 19.00.

 Det er en stor glede å kunne ønske landets ordførere velkommen til Oslo. Nasjonalmuseet, Deichman og Munch er fremragende arenaer for kunst, kultur og kunnskap. Festmiddagen i Oslos storstue gir landets ordførere en anledning til å møtes og snakke sammen, sier ordfører Marianne Borgen.

Besøk til Oslos nye hovedbibliotek og Munchmuseet

8. juni vil ordførerne besøke Deichman Bjørvika og det nye Munchmuseet i Bjørvika. Her vil de få lære om moderne bibliotekdrift, arkitektur og ungdomssatsingen UngForOslo (UFO). På Munchmuseet får ordførerne høre om samlingen, og muligheten til å se kunstverkene på egenhånd.

Kortfattet program

  • 7. juni kl. 12.00 – 15.00: Nasjonalmuseet
  • 7. juni kl. 18.00 – 22.00 Festmiddag i Oslo rådhus
  • 8. juni kl. 09.00 – 12.30: Deichman Bjørvika og Munchmuseet

Bilder til fri bruk

Bilder fra festmiddagen i Rådhuset publiseres på www.flickr.com/photos/oslobystyre/albums. Bildene kan fritt brukes så lenge fotograf krediteres: «Foto: Sturlason/Oslo kommune».

Pressekontakt

Sofie Nygaard Skeie, kommunikasjonsrådgiver i Bystyrets sekretariat: epost: [email protected], tlf. 976 89 664

For pressehenvendelser som gjelder Nasjonalmuseet, kontakt: Alv Hågård Gustavsen, e-post: [email protected], tlf. 916 76 358

 

03.06.2022

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook