Hopp til hovedinnhold

Kronprinsessen besøker Stella Røde Kors kvinnesenter

Kvinnesenteret Stella og Røde Kors norsktrening markerer 10 år med drift. Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsesse Mette-Marit besøker senteret og møter deltakere i ulike aktiviteter 27. september.

Presseinvitasjon fra arrangør: 

TID: Tirsdag 27. september klokken 11.40

STED: Hausmannsgate 23, Oslo

Disse deltar:

Foruten Kronprinsessen, som er Norges Røde Kors sin høye beskytter, deltar blant andre Oslos ordfører Marianne Borgen, Røde Kors-president Thor Inge Sveinsvoll og daglig leder for Stella-senteret, Elin Holmedal og representant fra norsktrenings-aktiviteten. 

Stella er et kurs- og kompetansesenter for kvinner. Senteret er drevet av frivillige og tilbudet er gratis. Tilbudet er rettet mot kvinner i sårbare livssituasjoner. Hovedmålgruppen er mødre og kvinner med minoritetsbakgrunn. Så langt i år har det vært 5.600 besøk på Stella. Røde Kors regner med at det blir om lag 10.000 besøkende i 2022 – som er på samme nivå som før pandemien.

Om Røde Kors sin norsktrening:

Så langt i år har 3.800 vært med på fysisk norsktrening, over 3.000 har vært med på den digitale.  Norsktreningen foregår flere steder i Oslo i samarbeid med Deichmann biblioteker (fire biblioteker i tillegg til voksenopplæring og to ukentlige øker i Røde Kors’ egne lokaler). Det finnes også et digitalt tilbud på Zoom tre ganger i uka.

Utfyllende informasjon om Stella-senteret og Røde Kors sitt norsktreningsopplegg sendes deltakende medier på forespørsel til overnevnte kontaktperson.

Akkreditering:

Interesserte medier, bes om å gi beskjed om hvem og hvor mange som kommer til [email protected] eller kommunikasjonsrådgiver Roar Dalmo Moltubak i Røde Kors på [email protected] innen mandag 26. september klokken 14.00.

23.09.2022

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook