Hopp til hovedinnhold

Vennskapskamp i løkkefotball

For niende gang inviteres det til vennskapskamp i løkkefotball på Skaugum. Team Skaugum stiller med forsterkninger når de møter Røa Unified 29. mai klokken 16.00.

Røa Unified er et tilbud om tilrettelagt fotball for mennesker med en form for funksjonsnedsettelse, og er en del av Røa IL. Idrettsglede og mestring er i fokus hos fotballaget med spillere fra Osloregionen. Røa Unified ble etablert i 1994, og feirer i år 30-års jubileum. Laget har blant annet representert Norge i Paraolympics og det spiller i Stjerneserien (NFF Oslo/Akershus sitt serietilbud for spillere med funksjonsnedsettelser). De deltar både på Norway Cup og Landsturneringen. Røa Unified har tre trenere; Rakel Renolen, Milla Baumeler Isaksen, som begge er aktive spillere på Toppserielaget Røa Dynamite Girls, samt Rukiya Khamidjonova.

Til kampen på Skaugum stiller Røa Unified med det nyopprettede laget Unified Kids med spillere i alderen 6-14 år. Tilbudet for barn ble etablert i Røa IL for et år siden, etter at det ble satt igang et prosjekt med å få integrert barn med funksjonsnedsettelser. Prosjektleder er Nina Eskedal. 

Team Skaugum har også i år sikret seg gode signeringer til årets vennskapskamp. Med seg på laget har de Oscar Bobb (Manchester City, herrelandslaget), Antonio Nusa (Club Brugge, herrelandslaget), Christina Wathne (landslaget for kortvokste), fotballpresident Lise Klaveness og Jan Åge Fjørtoft. Årets trener for Team Skaugum er Kronprinsesse Mette-Marit. 

Fotballkampen varer i to omganger a 15 minutter.

Tradisjon tro er Arne Scheie kommentator og Kåre Fjørtoft dommer.

Kampene på Skaugum er et samarbeid mellom Kronprinsfamilien og Norges Fotballforbund. Jan Åge Fjørtoft har vært prosjektleder fra starten.

Akkreditering:

Media som ønsker å dekke vennskapskampen i løkkefotball på Skaugum stadion bes søke om akkreditering via lenken nedenfor innen tirsdag 28. mai kl. 16.00.

Skjema for akkreditering

Oppmøte for akkreditert presse er klokken 15.30. For spørsmål ta kontakt på [email protected]

23.05.2024

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook