Hopp til hovedinnhold

Kronprins Haakon skal besøke Ringerike videregående skole, Hønefoss

Under besøket den 11. juni vil Kronprinsen bli bedre kjent med skolen og skolens engasjement som UNESCO-skole. Kronprinsen vil også snakke til elevene om internasjonal utvikling og bærekraft.

- Dette blir en interessant og spennende dag for oss, sier rektor Bjørn Volleng. Vi gleder oss og er veldig stolte over å kunne ønske H.K.H. Kronprins Haakon velkommen til vår skole.

I 2023 ble Ringerike videregående skole tatt inn i det internasjonale nettverket av UNESCO-skoler. Ringerike videregående skole har i mange år hatt et tett samarbeid med FN-sambandet i Norge gjennom å være såkalt FN-skole. Nå har skolen tatt dette et skritt videre og blir en del av det internasjonale nettverket for UNESCO-skoler.

Dermed får skolen en enda sterkere tilknytning til FN internasjonalt, samtidig som den inngår i et samarbeid med norske skoler som også er en del av nettverket.

Akkreditering
Presse som ønsker å dekke Kronprinsens besøk, må søke om akkreditering til Statsforvalteren på e-post til Kari Øyen Gay [email protected] innen 7. juni kl. 14:00.

Fremmøte kl. 09:45 Ringerike videregående skole, Stangsgate 9, 3510 Hønefoss

Kontaktpersoner:
Simen Løvberg Sund, [email protected] 992 35 157
Kari Øyen Gay, [email protected] 47 28 51 71
Rektor Bjørn Volleng, [email protected]; 901 01 139

04.06.2024

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook