Hopp til hovedinnhold

Kammermusikk i Slottskapellet

Den 20. august holdes konserten "Lieder på Slottet" i Slottskapellet. Konserten er en del av Oslo Kammermusikkfestival og arrangeres i samarbeid med Åpent Slott.

15.08.2014

Tenoren Werner Güra og pianisten Christoph Berner tolker verk av Ludwig van Beethoven og Franz Schubert. Arkitekt Thomas Thiis-Evensen holder foredrag om arkitekturen rundt musikken.

Stor musikk i små rom

I 25 år har Oslo Kammermusikkfestival ønsket velkommen til "stor musikk i små rom. Initiativtaker Arve Tellefsen kunne ønske publikum og musikere velkommen for første gang i 1989. Målet var å vise kammermusikkens mangfold og å bringe musikken ut til et større publikum. Programmet tilbyr musikk tilbake til middelalderen og fram til vår egen tid. 

Festivalen bruker gjerne Oslos kulturhistoriske perler som konsertarenaer. Det bidrar til å utvide konsertopplevelsen. Både Slottskapellet og lystslottet Oscarshall er blant stedene som årlig ønsker velkommen til konserter. Årets konsert på Oscarshall - Krystall og Marmor - finner sted 23. august, og er allerede utsolgt.


Hennes Majestet Dronningen er Kammermusikkfestivalens beskytter.

Lieder på Slottet
Dato: 20. august
Tidspunkt: 17.00
Billettpris: 300,-

 

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook