Hopp til hovedinnhold

NIMA 100 år

H.K.H. Kronprinsessen var til stede ved åpningen av NIMAs jubileumskonferanse i Operaen i dag. Konferansen markerer 100-årsjubileet for Norsk Forbund for Innkjøp og Logistikk.

12.03.2015

Forbundet hadde samlet innkjøpere, næringslivsledere og andre samfunnstopper til fagdag med fokus på framtiden for norsk næringsliv.

Kronprinsesse Mette-Marit ble tatt i mot av Svein-Egil Hoberg, styreleder i Nima, og Operaens administrerende direktør, Nils Are Karstad Lysø da hun ankom Bjørvika i dag morges. Der fikk hun anledning til å høre dagens første hovedtaler, Ulf Sverdrup fra Norsk Utenrikspolitisk Institutt, som trakk opp de store linjene: Globalisering og utenrikspolitiske utfordringer – hva betyr det for norsk næringsliv?

Utover dagen vil konferansedeltakerne få informasjon og diskusjon fra noen av verdens ledende eksperter innen innkjøp og supply chain, høre om hvilke konsekvenser innføringen av 3D-printere kan få for hvor og hvordan vi produserer ting, og hvordan profesjonell håndtering av innkjøp bidrar til effektivitet og verdiskaping.

Pådriver i 100 år

NIMA har organisert norske innkjøpere i både privat og offentlig sektor siden 1915. og er verdens eldste forbund i sitt slag. Et av deres viktigste mål er å styrke innkjøpskompetanse i norske virksomheter. Jo større forståelse der er for innkjøpsprosessen, jo mer får samfunnet og den enkelte bedrift tilbake for midlene. 
 

 

Relaterte lenker

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook