Hopp til hovedinnhold

Løkkefotball på Skaugum

Team Skaugum møtte Brane Tigers til vennskapskamp på Skaugum i dag. Til slutt måtte Team Skaugum se seg slått, til tross for støtte fra selveste Real Madrid.

15.06.2015

Flere kjente fotballnavn stilte opp på Skaugum Arena i dag for å slå et slag for fotballen som arena for integrering, og for å vise at fotball - også i disse VM-tider - først og fremst skal være gøy.

 – Jeg synes det som er så flott med dette arrangementet, og grunnen til at vi har valgt å gjøre det i år igjen, er at fotball virkelig er for alle. Det er idrettsgleden som står i sentrum, sa Kronprinsessen, som var kaptein for Team Skaugum.

Forsterket lag

Real Madrids Martin Ødegaard, veteranene Jan Åge Fjørtoft og Frode Grodås, og dertil Ingvild Flugstad Østberg forsterket Skaugum-laget der både Kronprinsparet, Prinsesse Ingrid Alexandra og Prins Sverre Magnus stilte.

Likevel kunne kommentator Arne Scheie konstatere at det var Brane Tigers som gikk av med seieren.

Brane Tigers

Brane Tigers' kaptein, Thomas Fredriksen, var blant målscorerne som sikret seieren 4-3.

Brane Tigers fra Kongsvinger består av spillere med utviklingshemming, og var det første laget som representerte Norge i Special Olympics i Irland i 2003. De har deltatt på Norway Cup 10 år på rad.

Det er andre år på rad det arrangeres en slik vennskapskamp på Skaugum, i samarbeid med Norges Fotballforbund. I 2014 møtte Skagum Røa Unified - og tapte 6-5.

 

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook