Hopp til hovedinnhold

Åpnet Sykehuset Østfold

I dag foretok Hans Majestet Kongen den offisielle åpningen av Sykehuset Østfold på Kalnes utenfor Sarsborg.

30.11.2015

Den 16. desember 2010 ble det gitt klarsignal for å bygge det nye, høyteknologiske sykehuset, og den 4. mai i år kunne sykehuset på Kalnes ta i mot de første pasientene. I dag foretok Hans Majestet den offisielle åpningen, og dermed er det meste av virksomheten ved Sykehuset i Østfold samlet på ett sted. I tillegg er både fysisk og psykisk helse samlet i ett bygg for første gang.

Talere og lokale krefter

Mange ville si noen ord ved åpningen i dag, blant annet helseminister Bent Høie og administrerende direktør i Sykehuset Østfold, Just Ebbesen.
- Jeg ønsker ikke å takke noen spesielle, men jeg vil si tusen takk til alle medarbeidere som har lagt sjel og innsats ned i arbeidet med å få sykehuset ferdig, sa Just Ebbesen.

Lokale musikere og sang var også en del av åpningsseremonien, og etter at Kongen foretok selve åpningen, ble det flere hilsener til nybygget fra både ordførere, entreprenører og samarbeidspartnere.

Overført til alle

Pasientene kunne følge åpningsprogrammet direkte på TV fra rommene sine. Det ble også vist på storskjerm til alle som befant seg i vestibylen.

 

Kilde: Sykehuset Østfold

 

Relaterte lenker

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook