Hopp til hovedinnhold

Norad Policy Forum

Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsessen deltok under Norad Policy Forum i ettermiddag. Tema for møtet var å nå de fattigste - den «siste milliarden» mennesker som lever i ekstrem fattigdom.

10.05.2016

Møtet fant sted samtidig med at Norad tok i bruk sine nye lokaler i Oslo. Kronprinsessen ble tatt i mot av Norads direktør Jon Lomøy.

Fortalte om arbeidet med hiv

I en samtale med Norads kommunikasjonssjef Eva Bratholm fortalte Kronprinsesse Mette-Marit om sitt engasjement i arbeidet med hiv/aids og FNs aidsprogram, UNAIDS. Kronprinsessen fortalte også om sitt nylige besøk til Tanzania og om de inntrykkene hun fikk der om arbeidet som gjøres i forbindelse med kampen mot hiv og aids.

Etter samtalen med Kronprinsessen var det innlegg av Homi Kharas, tidligere sekretariatsleder for FNs post-2015 høynivåpanel, Sipho Moyo, stabssjef i Afrikabanken og Judith Randel, grunnlegger av Development Initiatives om hvordan man kan redusere andelen av verdens fattigste ytterligere.

Arena for kunnskap og debatt

- Norad Policy Forum skal være en utadrettet kunnskaps- og debattarena. Vi skal dekke både overordnede og dagsaktuelle problemstillinger innen bistand og utviklingspolitikk, sa Norads direktør Jon Lomøy. 

 

 

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook