Hopp til hovedinnhold

Gir folk nye sjanser

Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsessen besøkte Monsterbedriften i dag. Bedriften ansetter mennesker som av ulike årsaker sliter med å komme inn i det tradisjonelle arbeidslivet.

25.01.2017

Besøket fant sted i Stovnerlia borettslag i Oslo, der Monsterbedriften er engasjert for å rive baderom i en rekke leiligheter. Dette er en sosial entreprenørbedrift der folk som kanskje har et hull i CV'en får en ny sjanse. "Vi bygger folk", heter det i Monsterbedriften som legger stor vekt på relasjoner, respekt, ansvar og likeverd.

Pigget badegulv

Kronprinsesse Mette-Marit fikk en orientering om Monsterbedriften, og møtte flere av dem som arbeider der. Så ble hun med inn i en leilighet der arbeidet med å rive ut det gamle badet var i full gang. Det var på med fullt verneutstyr før Kronprinsessen blant annet fikk prøve å "pigge" opp deler av det gamle baderomsgulvet.

River bad - bygger folk

- Mange i vårt samfunn strever med å komme inn i arbeidslivet av så mange forskjellige årsaker, men i Monsterbedriften ser vi forbi en hullete CV. Vi ønsker å se menneskene bak, og heller fokusere på motivasjon og vilje til endring. Vi har hele tiden fokus på å ha en variert stab med mennesker med ulik historie, utdanningsnivå og personlige egenskaper, sier Monsterbedriftens daglige leder, Thomas Doull.

 

 

Relaterte lenker

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook