Hopp til hovedinnhold

Utnevnelser til Fortjenstordenen

Hans Majestet Kongen har tildelt fem tidligere ambassadører storkors av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for deres diplomatiske virke.

25.09.2017

Utnevnelsene er som følger: 

 • Luis Javier Campuzano Piña, Mexico
  H.M. Kongen har 15. mai 2017 tildelt H.E. Luis Javier Campuzano Piña, Mexicos tidligere ambassadør til Norge, Storkors av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for virke for de diplomatiske forbindelser mellom Norge og Mexico.

 • Thomas Wunderbaldinger, Østerrike
  H.M. Kongen har 22. juni 2017 tildelt H.E. Dr. Thomas Wunderbaldinger, Østerrikes tidligere ambassadør til Norge, Storkors av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for virke for de diplomatiske forbindelser mellom Norge og Østerrike.

 • Alvaro Sandoval Bernal, Colombia
  H.M. Kongen har 26. juni 2017 tildelt H.E. Alvaro Sandoval Bernal, Colombias tidligere ambassadør til Norge, Storkors av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for virke for de diplomatiske forbindelser mellom Norge og Colombia.

 • Bea ten Tusscher, Nederland
  H.M. Kongen har 15. august 2017 tildelt H.E. Bea ten Tusscher, Nederlands tidligere ambassadør til Norge, Storkors av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for virke for de diplomatiske forbindelser mellom Norge og Nederland.

 • Maria Clara Nunes dos Santos, Portugal 
  H.M. Kongen har 17. august 2017 tildelt H.E. Maria Clara Nunes dos Santos, Portugals tidligere ambassadør til Norge, Storkors av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for virke for de diplomatiske forbindelser mellom Norge og Portugal.

 

 

Relaterte lenker

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook