Hopp til hovedinnhold

Utnevnelser til Fortjenstordenen

Hans Majestet Kongen har utnevnt Hans Bjørn Bakketeig til Ridder 1. klasse av Den Kongelige Norske Fortjenstorden. I august ble også seksten ambassadører tildelt denne utmerkelsen. 

30.10.2017

H.M. Kongen har 2. oktober utnevnt optiker Hans Bjørn Bakketeig, Os, til Ridder første klasse av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for hans arbeid for synshemmede i Moldova.

Diplomatisk virke

Hans Majestet Kongen utnevnte i august tolv ambassadører til Ridder 1. klasse og forfremmet fire til Kommandør av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for deres diplomatiske virke.

Utnevnelsene er som følger: 

H.M. Kongen har 24. august 2017 utnevnt Sidsel Bleken, Norges ambassadør til Bangladesh, til Ridder første klasse av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste.

H.M. Kongen har 24. august 2017 utnevnt Martin Sørby, Norges ambassadør til Nederland, til Ridder første klasse av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste.

H.M. Kongen har 24. august 2017 utnevnt Ingrid Mollestad, Norges ambassadør til Cuba, til Ridder første klasse av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste.

H.M. Kongen har 24. august 2017 utnevnt Gunnar Andreas Holm, Norges ambassadør til Sør Sudan, til Ridder første klasse av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste.

H.M. Kongen har 24. august 2017 utnevnt Mari Skåre, Norges ambassadør til Afghanistan, til Ridder første klasse av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste.

H.M. Kongen har 24. august 2017 utnevnt Ole Terje Horpestad, Norges ambassadør til Ukraina, til Ridder første klasse av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste.

H.M. Kongen har 24. august 2017 utnevnt Anders Erdal, Norges ambassadør til Portugal, til Ridder første klasse av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste.

H.M. Kongen har 24. august 2017 utnevnt Anne Lene Dale, Norges ambassadør til Mosambik, til Ridder første klasse av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste.

H.M. Kongen har 24. august 2017 utnevnt Anne Kari Hansen Ovind, Norges ambassadør til Canada, til Ridder første klasse av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste.

H.M. Kongen har 24. august 2017 utnevnt Per Strand Sjaastad, Norges ambassadør til Kosovo, til Ridder første klasse av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste.

H.M. Kongen har 24. august 2017 utnevnt Beate Stirø, Norges ambassadør til Chile, til Ridder første klasse av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste.

H.M. Kongen har 24. august 2017 utnevnt Guri Rusten, Norges ambassadør til Bosnia-Hercegovina, til Ridder første klasse av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste.

H.M. Kongen har 24. august 2017 forfremmet Johan Vibe, Norges ambassadør til Colombia, til Kommandør av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste.

H.M. Kongen har 24. august 2017 forfremmet Else Berit Eikeland, Norges ambassadør til Irland, til Kommandør av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste.

H.M. Kongen har 24. august 2017 forfremmet Hans Brattskar, Norges ambassadør til FN/Genève, til Kommandør av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste. 

H.M. Kongen har 24. august 2016 forfremmet Tone Tinnes, Norges ambassadør til Myanmar, til Kommandør av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste.

 

 

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook