Hopp til hovedinnhold

Utnevnelser til Fortjenstordenen

Hans Majestet Kongen utnevnte 2. oktober følgende fem til Ridder 1. klasse av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for deres innsats for norske interesser.

22.11.2017

Utnevnelsene er som følger:

H.M. Kongen har utnevnt canadisk borger Edward A.G. Wagner, direktør i Norseland Inc, Montreal, til Ridder første klasse av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for fremme av norske næringsinteresser i Canada.

H.M. Kongen har utnevnt amerikansk borger Jeffrey Guy Mueller, Director of Operations ved Norway House, Minneapolis, til Ridder første klasse av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for fremme av kulturelle forbindelser, utdanning og handel mellom Norge og USA.


H.M. Kongen har utnevnt Per Ivar Vaagland, konsulent i Fondet for Dansk-Norsk Samarbejde, Stabekk, til Ridder første klasse av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for sitt virke for fremme av de kulturelle forbindelser mellom Norge og Danmark.


H.M. Kongen har utnevnt Oliveau Tanguy, tidl. forsvarsattaché ved Frankrikes ambassade, til Ridder første klasse av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste.


H.M. Kongen har utnevnt Lars Løberg, fagdirektør, Oslo, til Ridder første klasse av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste.

 

 

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook