Hopp til hovedinnhold

Gjestebud i Tromsø

Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon holdt gjestebud i samarbeid med Kirkens Bymisjon i Tromsø torsdag kveld. Gjestene var brukere av Bymisjonen, samt ansatte og støttespillere. 

23.11.2017

Kveldens gjestebud i bymisjonshuset i Tromsø var det trettende i rekken Kronprinsparet har invitert til, og det er det første som har funnet sted utenfor Skaugum. Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsessen har fått krystallsyke, og måtte derfor dessverre melde avbud.

- Med gjestebudene ønsker vi å bidra til å skape et varmt og raust samfunn der alle kan føle seg sett og inkludert, sa Kronprinsen til media før kveldens arrangement.

Kirkens Bymisjon driver et godt arbeid over hele landet og organisasjonen er god til å se behov og komme mennesker i møte. Det var deres brukere, ansatte og støttespillere som kom sammen til gjestebud i kveld. 

Bymisjonsprest Kjersti Marie Lægdene tente lys for Kronprinsen og hans familie og alle gjestene. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix

Under gjestebudet serverte Tromsøværingen Aleksander Martinsen «Rett og Urett» - et populærvitenskapelig og humoristisk skråblikk på Tromsø, og det var sang og dans med Tromsøbandet Cazadores i samspill med den internasjonalt kjente samiske artisten Sara Marielle Gaup.

Tidligere på ettermiddagen møtte Kronprinsen 11 engasjerte ungdommer i alderen 11 til 20 fra ungdomsgruppene «Tusj» og «Kompasset» fra henholdsvis Kirkens Bymisjon og Blå Kors i Tromsø.

 

 

Relaterte lenker

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook