Hopp til hovedinnhold

Utnevnelser til Fortjenstordenen

Hans Majestet Kongen utnevnte 20. august 2018 følgende til Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embedsfortjeneste.

04.09.2018

Utnevnelsene er som følger:

H.M. Kongen har 20. august 2018 utnevnt Harriet Elisabeth Berg, Norges generalkonsul i New York, til Ridder første klasse av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste.

H.M. Kongen har 20. august 2018 utnevnt Jo Sletbak, Norges generalkonsul i San Francisco, til Ridder første klasse av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste.

H.M. Kongen har 20. august 2018 utnevnt Tone Elisabeth Bækkevold Allers, Norges ambassadør til Jordan, til Ridder første klasse av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste.

H.M. Kongen har 20. august 2018 utnevnt Lars Nordrum, Norges ambassadør til Iran, til Ridder første klasse av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste.

H.M. Kongen har 20. august 2018 utnevnt Vegard Kaale, Norges ambassadør til Indonesia, til Ridder første klasse av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste.

H.M. Kongen har 20. august 2018 utnevnt Gunn Jorid Roset, Norges ambassadør til Malaysia, til Ridder første klasse av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste.

H.M. Kongen har 20. august 2018 utnevnt Anita Nergaard, Norges ambassadør til Singapore, til Ridder første klasse av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste.

H.M. Kongen har 20. august 2018 utnevnt Kristin Iglum, Norges generalkonsul i Shanghai, til Ridder første klasse av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste.

H.M. Kongen har 20. august 2018 utnevnt Lasse Bjørn Johannessen, Norges ambassadør til Nepal, til Ridder første klasse av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste.

H.M. Kongen har 20. august 2018 utnevnt Rut Krüger Giverin, Norges ambassadør til Mexico, til Ridder første klasse av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste.

H.M. Kongen har 20. august 2018 utnevnt Nils Martin Gunneng, Norges ambassadør til Brasil, til Ridder første klasse av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste.

H.M. Kongen har 20. august 2018 utnevnt Lars Andersen, Norges ambassadør til Sør-Sudan, til Ridder første klasse av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste.

H.M. Kongen har 20. august 2018 utnevnt Erik Svedahl, Norges generalkonsul i Murmansk, til Ridder første klasse av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste.

H.M. Kongen har 20. august 2018 forfremmet Merethe Nergaard, Norges ambassadør til Marokko, til Kommandør av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste.

H.M. Kongen har 20. august 2018 forfremmet Øyvind Stokke, Norges ambassadør til Saudi-Arabia, til Kommandør av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste.

H.M. Kongen har 20. august 2018 forfremmet Ole Andreas Lindeman, Norges ambassadør til Mali, til Kommandør av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste.

H.M. Kongen har 20. august 2018 forfremmet Petter Ølberg, Norges ambassadør til Tyskland, til Kommandør av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste.

H.M. Kongen har 20. august 2018 forfremmet Margit Tveiten, Norges ambassadør til Italia, til Kommandør av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste.

H.M. Kongen har 20. august 2018 utnevnt Aud Kolberg, Norges ambassadør til Danmark, til Kommandør av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste.

H.M. Kongen har 20. august 2018 utnevnt Christian Ulrik Syse, Norges ambassadør til Sverige, til Kommandør av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste.

H.M. Kongen har 20. august 2018 forfremmet Lise Nicoline Kleven Grevstad, Norges ambassadør til Romania, til Kommandør av Den Kongelige Norske Fortjenstorden for embetsfortjeneste.

 

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook