Hopp til hovedinnhold

Fotballkamp på Skaugum

I dag fant den årlige vennskapskampen på Skaugum sted. Med tidligere landslagsspillere og en popstjerne på laget, møtte Team Skaugum et opplagt Asker United til kamp om heder og ære.

29.05.2019

Lagleder Åge Fjørtoft presenterte motstanderne i dette Asker-oppgjøret, før kampens faste kommentator, veteranen Arne Scheie, overtok mikrofonen.

- Vi har en formidabel motstander, sa Kronprins Haakon før kampen. - Men vi er klare!

Kronprinsessen var kaptein på Skaugum-laget. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Familien på Skaugum stilte opp sammen med venner og forsterkninger i form av Ståle Solbakken og Astrid S, og med Frode Grodås i mål. Kronprinsesse Mette-Marit stilte som kaptein for Team Skaugum. 

Frode Grodås sto i mål for Team Skaugum. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Det første målet gikk til Asker United ved kaptein Grydeland, før Prins Sverre Magnus utlignet til 1-1 ikke lenge etter. Men så rykket Asker United fra og ledet hele 4-1 før Fjørtoft kappet inn på ledelsen og lagene gikk til pause med 4-2 til Asker United.  Foto: Lise Åserud, NTB scanpix

Astrid S scoret første mål for Team Skaugum i 2. omgang, og reduserte ledelsen til 4-3. Da Kronprinsen utlignet til 4-4 ble det virkelig spennende. Bare én gang tidligere har Team Skaugum gått av med seieren.

Arvid Hansen slo tilbake for Asker United og førte laget opp i ledelse 5-4, før Prinsesse Ingrid Alexandra utlignet til 5-5 på straffespark. Men det ble bortelaget som trakk det lengste strået. Sluttresultat: 6-5 til Asker United.

Kampen ble strømmet direkte over Fotballforbundets facebookside:

 

De årlige kampene på Skaugum Stadion er et samarbeid mellom Kronprinsfamilien og Norges Fotballforbund. 2 600 spillere deltar i serien for tilrettelagt fotball. 

 

Relaterte lenker

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook