Hopp til hovedinnhold

SIKT for syvende gang

For syvende år på rad inviterer Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon unge ledere og talent til konferansen SIKT. Deler av dagens program strømmes direkte fra Høgskolen i Innlandet.

29.10.2019

Tema for årets konferanse er verdiskaping – i form av økonomiske verdier, men også i betydningen av verdiene man står for. I løpet dagene deltakerne er sammen vil de diskutere hva verdiskaping betyr for dem som individer, som medlemmer av bedrifter og organisasjoner, og for samfunnet som de er en del av.

Se SIKT direkte hos Høgskolen i Innlandet 

Sendingen starter på nytt klokken 13.30.

SIKT-konferansen samler rundt 200 deltakere fra hele landet, og representerer næringsliv, gründere, offentlig sektor, organisasjonsliv, kultur, idrett, media og akademia. Målet med konferansen er at deltakerne skal kunne lære av hverandre og diskutere felles utfordringer og muligheter i fremtidens Norge.

Program

Konferansen startet mandag ettermiddag med workshop og middag. I dag, tirsdag, er det offisiell åpning på Høgskolen Innlandet med Kronprinsen, ordfører i Lillehammer Ingunn Trosholmen og rektor Kathrine Skretting. 

Se hele programmet på SIKT.org

Det vil være både internasjonale og norske forelesere, og seks av innleggene vil være fra deltakere på konferansen. Konferansier er Else Kåss Furuseth. 

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook