Hopp til hovedinnhold

Takk fra Kongeparet

I dag, 17. januar 2021, er det 30 år siden Deres Majesteter Kong Harald og Dronning Sonja ble Norges kongepar. Her er deres hilsen til det norske folk.

17.01.2021

Den 17. januar har vi vært landets kongepar i 30 år. Det fyller oss med takknemlighet.

Vi har fått følge Norge og det norske folk gjennom en spennende utvikling.

Vi tenker med glede tilbake på flere hundre reiser og besøk rundt i det vakre landet vårt gjennom disse årene. Vi minnes møter med mennesker – på fjelltopper og vidder, ved kysten og i dype skoger, i by og i bygd. Vi har møttes i all slags vær, under alle slags forhold. Vi har delt både gode, morsomme opplevelser – og triste og vanskelige.

I 30 år har Kong Harald og Dronning Sonja vært Norges konge og dronning. Foto: NRK, NTB, HMK Garden, Det kongelige hoff


Vi er dypt takknemlige for at vi bestandig blir tatt så varmt og gjestfritt imot når vi kommer på besøk – uansett hvilken anledning.  

Vi opplever et folk som i hele sitt mangfold utviser kreativitet, pågangsmot og utholdenhet. Som ser muligheter – og som fremfor alt bryr seg om hverandre. Over hele Norge møter vi mennesker med en dyp kjærlighet til hjemstedet sitt, til lokalmiljøet og sine medmennesker.

Det fyller oss med uendelig glede og stolthet.

Takk for følget på reisen så langt!

 
Fotoalbum

 

Hilsen til det norske folk fra Kong Harald og Dronning Sonja som i dag, 17. januar 1991, har vært Norges Kongepar i 30 år. Foto: NRK og Det kongelige hoff

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook