Hopp til hovedinnhold

Kronprinsparets Fond 20 år

Kronprinsparet tok imot 20 ungdommer fra fondets nåværende og tidligere samarbeidsprosjekter til jubileumslunsj på Skaugum i dag.

23.09.2021

Deres Kongelige Høyheter Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marit ønsket velkommen og to av deltakerne fra fondets prosjekter de siste ti årene innledet.

Petter Bjørsvik Hoff (16) begynte på Dale Oen Academy fordi han ikke mestret skolen. På Dale Oen Acedemy har han funnet sine styrker. Camilla Shoaei (23) er tidligere prosjektleder i VIBRO og studere nå journalistikk på OsloMet.

Kronprins Haakon taler til de 20 ungdommene som var invitert for å feire Kronprinsparets Fonds 20-årsjubileum. Foto: Lise Åserud / NTB

– Vi er ordentlig glade og stolte over hva vi har fått til sammen med dere og andre ungdommer som har deltatt i samarbeidsprosjektene våre. For vi synes vi har så fantastisk mye flott ungdom her i landet vårt. Og noe av det mest meningsfulle vi kan tenke oss, er å få bidra til at unge blir lyttet til og får utvikle seg og potensiale sitt, sa Kronprinsen til de 20 ungdommene som var invitert for å feire fondets 20-årsjubileum.

Etter at Petter Bjørsvik Hoff og Camilla Shoaei hadde delt sine tanker om hva som er viktig i arbeidet med unge i Norge i dag, ble det servert tre retters lunsj. Artisten Emilie Hollow underholdt under lunsjen.

Deltakere fra fondets nåværende og tidligere samarbeidsprosjekter var invitert til Skaugum for å feire Kronprinsparets Fonds 20-årsjubileum. Foto: Lise Åserud / NTB

Kronprinsparets Fond arbeider for inkludering av unge i samfunnet og ble opprettet i forbindelse med Kronprinsparets bryllup 25. august 2001. Regjeringens folkegave til Kronprinsparet i 2001, én krone for hver nordmann, dannet grunnlaget for fondet.

 

Relaterte lenker

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook