Hopp til hovedinnhold

Vennskapskamp på Skaugum

Etter en jevn og spennende kamp måtte Skaugum United til slutt seg slått av Vivil IL under årets vennskapskamp i løkkefotball på Skaugum i går kveld. 

14.06.2022

Vennskapskampen på Skaugum stadion er et samarbeid mellom Kronprinsfamilien og Norges fotballforbund. Kampen har fokus på idrettsglede og inkludering i fotballen. 

Vivil IL stilte med 24 motiverte spillere. Vivil IL er et idrettslag med formål å aktivisere utviklingshemmede i Asker, Bærum og Oslo. Idrettslaget har ca. 300 medlemmer og består av ti ulike grupper, blant annet fotball og håndball.

Vivil-spiller Herman Williams jubler sammen med Erling Braut Haaland og kronprinsesse Mette-Marit etter vennskapskampen i fotball på Skaugum stadion, der Vivil møtte hjemmelaget Team Skaugum.
Med på Skaugum United hadde Deres kongelige høyheter Kronprins Haakon, Kronprinsesse Mette-Marit, Prinsesse Ingrid Alexandra og Prins Sverre Magnus i år fått med seg fotballspillerne Caroline Graham Hansen og Erling Braut Haaland. Også tidligere proffspiller Alfie Haalan gjorde comeback i kampen mot Vivil IL. Jan Åge Fjørtoft var lagleder for Skaugum United. 

Arne Scheie kommenterte kampen og Kåre Fjørtoft var dommer.

Kampens første mål gikk til Vivil IL. 
Etter to intense omganger var det til slutt Vivil IL som tok seieren, og kampen på Skaugum endte 10-9. 

Begge lagene samlet etter kampen. Foto: Sara Svanemyr, Det kongelige hoff.

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook