Hopp til hovedinnhold

På juleforestilling

Prinsesse Astrid, fru Ferner var lørdag kveld til stede under Dissimilis’ juleforestilling i Bærum kulturhus i Sandvika. 40 år har gått siden Kai Zahl grunnla Dissimilis.

11.12.2022

Årets juleforestilling bød på julemagi, alvor, humor og varme i førjulstiden. Julen er en tid for tradisjoner, og forestillingen rommet flere kjente og kjære juleklassikere.

Innslag fra jubileumsforestillingen var også inkludert i årets utgave. Elevene ved kompetansesenteret hadde brukt uker og måneder på å øve nye sanger og dansenummer til forestillingen i november.

Det er skapt mangt et magisk sceneøyeblikk gjennom Dissimilis’ 40-årige historie. Mange av disse har publikum fått oppleve gjennom juleforestillingen. Foto: Sven Gj. Gjeruldsen, Det kongelige hoff

– Samtidig vil vi som alltid, by på overraskelser og nye innslag, små gavepakker som hver for seg og sammen handler om det julen bringer med seg av forventning, glede, håp, men også ensomhet og lengsel, sa daglig leder Silje Kristine Ask i Dissimilis i forkant av forestillingen.

Juleforestillingen til Dissimilis har mange års historie bak seg. Foto: Sven Gj. Gjeruldsen, Det kongelige hoff

Prinsesse Astrid ble tatt imot av Bærum-ordfører Lisbeth Hammer Krog, styremedlem Hege Zahl og Børge Zahl fra Dissimilis da hun ankom kulturhuset. Jonathan Myhre Qvist overrakte blomster til Prinsessen.

Jonathan Myhre Qvist overrakte blomster til Prinsessen ved ankomsten til Bærum kulturhus. Foto: Sven Gj. Gjeruldsen, Det kongelige hoff

Prinsesse Astrid, fru Ferner har vært beskytter for Dissimilis siden 1995, og Prinsessen har vært til stede på de fleste av juleforestillingene til Dissimilis opp gjennom årene.

Kompetansesenteret ble stiftet av Kai Zahl i 1982. Dissimilis arbeider for å skape livskvalitet for mennesker med utviklingshemming og funksjonsnedsettelser gjennom å tilby kulturaktiviteter som gir positive opplevelser, mestring og anerkjennelse.

 

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook