Hopp til hovedinnhold

Beskytter for årets TV-aksjon

H.K.H. Kronprins Haakon har takket ja til å være beskytter for årets TV-aksjon, som går til CARE og organisasjonens arbeid for verdens fattigste kvinner.

29.04.2009

- Mikrofinans er en effektiv og bærekraftig måte å bekjempe fattigdom på. Gjennom mikrofinans kan kvinner få mulighet til å forsørge seg selv og sin familie. Vi ser mange og gode eksempler på at dette arbeidet nytter, og at det å støtte kvinner i fattige land ofte kommer hele lokalsamfunnet til gode. Det handler om å redusere verdens fattigdom, men det handler også om å styrke enkeltmenneskers verdighet. Gjennom Tv-aksjonen Care kan vi alle bidra til dette viktige arbeidet – gjennom vår egen nasjonale dugnad, sier Kronprinsen

Årets TV-aksjon

I år går pengene fra TV-aksjonen til CAREs arbeid for å gi verdens fattigste kvinner muligheten til å klare seg selv og få endene til å møtes for sine familier. Kvinnerettet bistand er en investering i en bedre framtid for kvinnen selv, hennes familie, slekt og nærmiljø.

CARE er en av verdens største hjelpeorganisasjoner og hjelper hvert år 65 millioner av verdens fattigste mennesker i 71 land.

Relaterte lenker

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook