Hopp til hovedinnhold

Besøkte Kirkens SOS

Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsesse Mette-Marit fikk en bred orientering om det frivillige arbeidet som utføres da Kronprinsessen besøkte Kirkens SOS i Oslo i dag.

27.01.2010

Kirkens SOS er en døgnåpen tjeneste som tilbyr en uforpliktende samtale på sin krisetelefon eller ved personlig oppmøte. Det er også mulig å sende en SOS-melding over organisasjonens nettsider. Frivillige medarbeidere er til stede for dem som trenger et menneske å snakke med når livet er som verst.

Kronprinsessen fikk høre om flere tilpassede tilbud, sånn som "Forsvarets grønne linje" for folk med erfaring fra krig og kriser, en tjeneste for innvandrere som trenger samtalekontakt og prosjektet "Guds brente barn" - et samtaletilbud for personer med negative erfaringer fra trosmiljøer.

Kronprinsesse Mette-Marit fikk møte flere av de frivillige som betjener vakttelefonen, og fikk også en liten innføring i samtalemetodikk.

Mange mennesker trenger noen å snakke med om sine problemer, men finner dem ikke blant sine nærmeste. For dem er en telefon eller SOS-melding via internett til Kirkens SOS et alternativ.

Relaterte lenker

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook