Hopp til hovedinnhold

Dissimilis' juleforestilling

Prinsesse Astrid, fru Ferner var lørdag kveld til stede på Dissimilis' kultur- og kompetansesenters juleforestilling «Den magiske nisseluen» som ble holdt for en fullsatt Lommedalen kirke.

12.12.2011

Det er 16. gang Dissimilis arrangerer sin tradisjonsrike juleforestilling.

Julemysteriet «Den magiske nisseluen» handler om en jente og en gutt som må redde julen ved å finne alle sangene og historiene som forsvant ut av den magiske nisseluen. Hvis ikke vil det ikke bli jul.

Hovedrollene ble spilt av Markus Sagen (10) og Maja Kvilekval (11) fra Asker.

Beskytter

Prinsesse Astrid, fru Ferner har vært beskytter for Dissimilis siden 1995.

Hun ble tatt i mot av ordfører Lisbeth Hammer Krog i Bærum kommune og seniorrådgiver Kai Zahl.

Dissimilis Norge

Dissimilis Norge er en paraplyorganisasjon med 80 medlemsgrupper der rundt 750 utviklingshemmede får sitt ukentlige kulturelle fritidstilbud. Gjennom musikk og sang, dans og drama gis medlemmene mulighet til egen vekst, bedret selvtillit og et meningsfylt tilbud å gå til i fritiden.

Dissimilis kultur- og kompetansesenter (Dkk) har som mål å utvikle og tilby kompetanse innenfor området kreative aktiviteter for mennesker med sammensatte lærevansker. Satsningsområdene er band, kor, dans, drama og individuell undervisning. Hovedtyngden av arbeidet er for utviklingshemmede, men også for mennesker med spesielle behov som eldre, barn og innen psykiatrien.

Relaterte lenker

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook