Hopp til hovedinnhold

Nye forbilder 2

H.K.H. Kronprinsessens tale ved lanseringen av dokumentarserien “Nye forbilder 2” på Parkteatret, lørdag 21. mars 2015.

Kjære alle sammen.

Jeg har gledet meg til å være sammen med dere i kveld. Det er omtrent ett år siden jeg var her på lanseringen av første sesong med «Nye Forbilder», og jeg ble så inspirert av det dere hadde fått til. I januar i år inngikk Kronprinsparets Fond et samarbeid med VIBRO for flere år fremover, og vi er allerede kommet godt i gang med arbeidet.

Den flotte gjengen bak VIBRO gjør en viktig jobb. Dere løfter fram medmennesker, og viser hvilke ressurser vi er så heldige å ha i Norge. Som Sundeep: Han er valgt ut som rollemodell av VIBRO fordi han representerer viljen til å stå på for å nå dit man vil. Han har gjennom sin beundringsverdige evne til å jobbe hardt demonstrert at man ikke skal la seg definere av motgangen man møter. Hans arbeid og pågangsmot bør være til stor inspirasjon for alle, uavhengig av bakgrunn, alder og historie.

Jeg mener at mennesker, og ungdom spesielt, er vår viktigste ressurs. Dere som sitter i salen her skal skape framtidens Norge. Vi trenger hver og en av dere. Vær trygg på at dere er gode nok som dere er. Alle er ressurssterke – hver på sin måte.

Med dette ønsker jeg alle en super kveld, og takker for at vi i Kronprinsparets Fond får lov til å være med på dette spennende arbeidet.

 

21.03.2015

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook