Hopp til hovedinnhold

Åpningen av Stadsbygd omsorgssenter

H.K.H. Kronprinsregentens hilsen til Indre Fosen eldreråd under åpningen av det nye omsorgssenteret på Stadsbygd i Trøndelag, 19. oktober 2020.

Kjære alle sammen,

Dere i Indre Fosen eldreråd har invitert oss til å komme og besøke dere flere ganger. Og nå endelig bød det seg en fin anledning! Det er veldig hyggelig å treffe dere – og fint å få det til i forbindelse med åpningen av det nye omsorgssenteret.

2020 har blitt et spesielt år for oss alle sammen. Og jeg vet at mange eldre har hatt det spesielt vanskelig i denne perioden. Jeg tror vi alle har kjent litt ekstra på hvor mye det betyr for oss å være sammen med dem vi er glad i, og å møtes i forskjellige sammenhenger.

Jeg kan bare forestille meg hvor vanskelig det må være å ikke kunne ha den naturlige nærheten til sine kjære, til barn og barnebarn – og frykten og uroen som sikkert mange har følt på.

Jeg er imponert over måten både unge og eldre over hele landet har taklet denne situasjonen på. Når dette er over, skal vi begynne å klemme hverandre igjen og være sammen i storfamilien, i korene og klubbene. Det tror jeg vi alle gleder oss til!

Jeg har tenkt spesielt mye på de eldre – og håper at det tross alt går bra. Dessverre er det ikke over enda. Vi må fortsette å være forsiktige og tålmodige. Og så kan vi heldigvis samles og få noen fine stunder – som å være sammen her i dag.

Takk for oppmerksomheten – og takk for invitasjonen!

 

19.10.2020

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook