Hopp til hovedinnhold

Frivillighetens dag 2020

H.K.H. Kronprinsens videohilsen i forbindelse med digitalt arrangement 3. desember og Frivillighetens dag 5. desember 2020.

Kjære alle frivillige

Gratulerer med dagen!

Uten frivilligheten stopper Norge. Det gjør meg skikkelig glad og stolt når jeg reiser rundt og opplever all den imponerende aktiviteten som foregår på små og store steder over hele landet.

Dere bærer breddeidretten. Dere lager turstier og skiløyper. Dere sørger for aktiviteter som skaper glede, mening og tilhørighet for unge og eldre. Bare for å nevne noe. Dere står på i all slags vær og til alle døgnets tider – for de små felleskapene våre – og for samfunnet vårt.

At Norge stopper uten frivilligheten, har vi visst lenge. Men dette året har vi kanskje erfart det enda tydeligere. Også frivillige organisasjoner har lidd under pandemien. Samtidig har viljen, varmen og kreativiteten som kjennetegner frivilligheten vist seg på sitt aller sterkeste.

Jeg vil takke hver og en av dere for innsatsen deres. Takk for at dere gjør oss, som samfunn, til det beste av oss selv.

Gratulerer med Frivillighetens dag 2020!

 

03.12.2020

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook
H.K.H. Kronprinsens videohilsen i forbindelse med digitalt arrangement 3. desember og Frivillighetens dag 5. desember 2020. Foto: Det kongelige hoff