Hopp til hovedinnhold

Rederiforbundet 100 år

H.M. Kongen og H.K.H. Kronprinsen deltok i dag på et seminar i anledning 100-årsjubileet for Norges Rederiforbund. Statsminister Jens Stoltenberg var blant flere som bidro med innlegg, mens Tine Thing Helseth og Birgitte Vollan stod for de kulturelle innslagene.

17.09.2009

Nærmere 300 gjester var invitert da Norges Rederiforbund i dag markerte sitt 100-årsjubileum med et seminar i Ballroom i Oslo. Blant gjestene var også Kong Harald og Kronprins Haakon.

Seminaret

Jubilanten, formelt etablert den 15. september 1909, hadde lagt opp til et variert seminarprogram med fokus på dagens utfordringer og muligheter. Innleggene understreket at behovet for samarbeid er like stort i dag som i den samtiden forbundet ble etablert.

Innlegg ved statsminister Jens Stoltenberg, rederiforbundets president Elisabeth Grieg og Fred. Olsen, samt intervju av Thomas Wilhelmsen ved Kåre Conradi, gjorde dette til en variert og interessant ettermiddag.

De kulturelle innslagene ved Tine Thing Helseth på trompet og Birgitte Vollan på harpe bidro også til et vellykket jubileumsseminar.

Relaterte lenker

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook