Hopp til hovedinnhold

H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit skal til Lillestrøm bibliotek

Litteraturseminaret «Jeg er ikke din…!» onsdag 31. august 2022 kl. 18:00.

Presseinvitasjon fra arrangør:

I uke 35 åpner Kulturkvartalene og  det nye biblioteket i Lillestrøm dørene, og byr på en åpningsuke full av spennende arrangementer for alle aldre.

Onsdag 31. august har Lillestrømbibliotekene invitert Kronprinsessen til å være til stede på en samtale mellom forfatterne Jan Grue, Abid Raja og Ella Marie Hætta. Lisa Tønne vil være ordstyrer og temaet vil være representasjonsrollen, vekten av andres forventninger til deg og litteraturen som «redningsplanke». Disse tre forfatterne har markert seg kraftig de siste årene med å dele egen sårbarhet og tanker rundt ikke å være god nok.

Lillestrømbibliotekene ønsker å peke på rollen andres forventninger spiller i å begrense oss, behovet vi som mennesker har om å høre til i en gruppe, og sårheten ved ikke å føle seg inkludert. Vi ønsker også å belyse hvordan litteratur kan gjøre at vi ser både innover og utover.

Akkreditering:

Presse som ønsker å dekke Kronprinsessen besøk, må søke om akkreditering til Statsforvalteren ved Kari Øyen Gay innen tirsdag 30 august kl. 15:00: [email protected]

Fremmøte kl. 17:45:
Lillestrøm bibliotek,
Kirkegata 14, 2000 Lillestrøm

Kontaktpersoner:

25.08.2022

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook