Hopp til hovedinnhold

Presseinformasjon om Kronprinsparets besøk til Oslo

Sommeren 2023 fyller Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen begge 50 år. Det ønsker de å markere ved å løfte fram noe av det de setter aller størst pris på i Norge. I juni besøker de Oslo.

14 og 15. juni tar Kronprinsparet turen til hovedstaden for å fortsette markeringen av sine 50-årsdager.

De to dagene i Oslo vil bli tilbrakt sammen med elever fra Kuben videregående på et litteraturarrangement på Litteraturhuset og sammen med barn og unge under markeringen av 70-årsjubileet til Oslos eldste ungdomsklubb, Hammersborg fritidsklubb.

Onsdag 14. juni

Klokken 13.00 er Kronprinsparet til stede under et arrangement på Litteraturhuset i Oslo, der elever fra Kuben videregående skole inviteres til å lytte til en litterær samtale mellom unge, fremadstormende Oslobeboere. 

Samtalen ledes av tegneserieskaper Nora Dåsnes, og på scenen vil skoleelevene bli bedre kjent med forfatterne Sara Zahid, Neda Alaei og Oliver Lovrenski og artisten Musti*.

*Red.kom: Musti har dessverre blitt forhindret fra å delta. Plaza fra Undergrunn går inn i hennes sted.

Torsdag 15. juni

Klokken 15.00 besøker Kronprinsparet Hammersborg fritidsklubb. Norges eldste fritidsklubb fyller 70 år, og Kronprinsparet vil delta på deler av bursdagsfeiringen. Her vil Kronprinsparet få en omvisning på fritidsklubben og delta i aktiviteter sammen med barna som går i 5.-7. klasse. 

For presse

Akkreditering til [email protected] innen onsdag 14. april klokken 10.00. Akkreditering fordrer gyldig pressekort eller tilsvarende.

For eventuelle spørsmål, kontakt [email protected].


Endret 14. juni 2023 (*).

12.06.2023

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook