Hopp til hovedinnhold

Kronprinsparet besøker ungdom og frivillige hos Drammen Røde Kors

Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen besøker Drammen Røde Kors sitt ungdomshus Fellesverket onsdag 6. desember fra 15.30-17.00. På Fellesverket i Drammen vil de møte unge deltakere og frivillige og få en omvisning på aktivitetshuset.

Pressemelding fra Norges Røde Kors:

Fellesverket er et gratis aktivitetstilbud for ungdom i alderen 13-25 år. Dette er et ungdomshus hvor ungdom kan lære og mestre - støttet av trygge voksne. Fellesverket Drammen et viktig tilbud i byen for å sikre at alle barn og unge har muligheten til å utvikle sitt fulle potensial uavhengig av familiens inntekt. De to meste populære aktivitetene på Fellesverket i Drammen er Sosial Møteplass og Arbeidstrening.

Sosial Møteplass fungerer som et gratis samlingssted for ungdom i alderen 13-18 år. Her tilbys et trygt miljø hvor ungdom kan tilbringe tid, få et kostnadsfritt måltid og delta i ulike underholdningsaktiviteter, inkludert biljard, bordtennis, gaming, lese bøker, og spille brettspill, med mer.

Arbeidstrening på Fellesverket skal gi ungdom ny kunnskap og mestringsfølelse. Dette gir deltakerne mulighet til å få verdifull erfaring som kan bidra til å styrke deres CV, få gode referanser og gi dem motivasjon til å fullføre utdanning og/eller gjøre dem mer attraktive på arbeidsmarkedet.

Fellesverket finnes i 17 byer med til sammen 20 aktivitetshus. De ulike husene tilbyr ulike aktiviteter, men leksehjelp og møteplass er blant de faste aktivitetene i alle Fellesverkene.

Praktisk informasjon

Det blir lagt til rette for å kunne fotografere/filme deler av besøket og det utarbeides et eget program med nødvendig informasjon for dette. I tillegg til frivillige og deltagere fra Drammen Røde Kors vil Røde Kors President Siri Hatlen være til stede.

Når: Onsdag 6. desember 1530-17.00 (Oppmøte senest kl 1515)

Hvor: Besøket avholdes hos Fellesverket i Røde Kors-huset til Drammen på Torgeir Vraas plass 4 på Strømsø Torg.

Akkreditering: Send informasjon til [email protected] med navn og telefonnummer til den som vil dekke arrangementet, samt navn på mediet som representeres.

Frist for akkreditering: Tirsdag 5. desember klokken 1600.

Pressekontakt for Røde Kors er kommunikasjonssjef Geir Arne Bore, telefon +47 9019 7130

Pressekontakt for Kronprinsparet er kommunikasjonsrådgiver Liv Anette Luane, telefon +47 918 26 056

05.12.2023

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook