Hopp til hovedinnhold

Begivenheter

I disse albumene finner du bilder av større begivenheter i Kongefamiliens liv - så som jubileer, bryllup, barnedåp og liknende. Bildene er organisert i album - ett for hver begivenhet.

Se hvilke album som er tilgjengelige ved hjelp av lenkene "Forrige og Neste" til høyre nedenfor. Når du klikker på et album, vises bildene det inneholder nedenfor.

Album


Kronprinsparet 50 år

Sommeren 2023 fyller Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen begge 50 år. Det ønsker de å markere ved å løfte fram noe av det de setter aller størst pris på gjennom fem reiser til ulike deler av landet.

I slutten av mars besøkte Kronprinsparet Vinje i Telemark og Bykle i Setesdal for å oppleve norske håndverks- og kulturtradisjoner, og i februar var Kronprinsen på bedriftsbesøk på StordNeste reise går til Finnmark i april. Da er det den samiske delen av vår kulturarv som løftes fram. I mai følger hav og kystkultur på Træna, før det urbane står i sentrum i Oslo i juni.

Det hele avsluttes med en bakgårdsfest på Slottet, med gjester fra hele landet, på Kronprinsparets bryllupsdag 25. august.

Her kan du følge markeringen i bilder - albumet oppdateres etterhvert som arrangementene finner sted.