Hopp til hovedinnhold

Dissimilis redder julen

I dag var Prinsesse Astrid, fru Ferner til stede ved Dissimilis' tradisjonsrike julekonsert i Lommedalen kirke. Der måtte en liten gutt og en liten jente finne alle alle sangene og historiene som hører høytiden til, for å redde julen for oss alle.

07.12.2013

Sammen med blant annet statsminister Erna Solberg, fikk Prinsesse Astrid se årets forestilling, "Den Magiske Nisseluen".

Forestillingen

Dissimilis presenterer forestillingen slik på sine nettsider:

«En liten jente og en liten gutt må redde julen ved å finne alle sangene og historiene som er forsvunnet ut av den magiske nisseluen. Gjør de ikke det blir det ingen jul! Vi følger dem på ferden gjennom et landskap befolket med nisser og mus, Luciatog, stjerner, engler og lekende barn. I løpet av en times forestilling må de finne det som hører julen til, og forhåpentligvis klarer de å redde julen for oss alle...»

Beskytter for Dissimilis

Prinsesse Astrid er beskytter for Dissimilis, og har fulgt organisasjonen gjennom en årrekke. Det er tradisjon at Prinsessen er til stede under den store juleoppsetningen.

Dissimilis

Siden 1987 har Dissimilis arbeidet for å sikre mennesker med sammensatte lærevansker tilrettelagte undervisningstilbud innen kreative aktiviteter.

Dette ønsker de å gjøre ved å blant annet arbeide for å

  • gi økt livskvalitet
  • utvikle individuelle talenter 
  • endre folks og samfunnets holdning til målgruppen
  • bryte ned fordommer
  • utvikle spesielle metoder og instrumenter som gjør det enklere for mennesker med bistandsbehov å delta i kreative aktiviteter
  •  spre kunnskapRelaterte lenker

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook