Hopp til hovedinnhold

Åpnet nye Kongsberg krisesenter

H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit foretok i dag den offisielle åpningen av de nye lokalene til Kongsberg krisesenter. Det har vært et stort engasjement for å beholde et krisesenter i byen - for voksne og barn som ikke er trygge i sine egne hjem.

25.03.2015

Krisesentertilbudet på Kongsberg markerer samtidig 30-årsjubileum i år.

Åpning og jubileum

Kronprinsessen klippet over den røde tråden for å markere åpningen av nye Kongsberg krisesenter. Daglig leder Anita Skullestad ledet omvisningen i de nye byggene og orienterte om tilbudet.

Det nye krisesenteret har ikke lenger hemmelig adresse. Kapasiteten er doblet, og det er større sikkerhet rundt de nye lokalene. Kongsberg krisesenter har også fått et likeverdig tilbud for menn.

Kronprinsesse Mette-Marit hadde en lenger samtale med to av beboerne i et lukket rom før en samlet lunsj som ordfører Vidar Lande ønsket velkommen til. Det ble taler ved direktøren for Kongsberg kommunale eiendom, Geir Øystein Andersen, rådmann Wenche Grinderud og krisesenterets styreleder Marit Eek Jensen. Damer i blues stod for underholdningen.

Trygghet og hjelp

Kongsberg krisesenter drifter et tilbud for Kongsberg, Notodden og Numedalskommunene.

Her får de som henvender seg hjelp og støtte fra fagpersoner og et trygt sted å bo for seg og sine barn.De får også hjelp til å kontakte andre instanser som lege, advokat, politi, nav og barnevern.

 

Relaterte lenker

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook