Hopp til hovedinnhold

Idédugnad for næringslivet

Hvordan styrke norsk næringsliv for fremtiden? H.K.H. Kronprinsen var i salen under Innovasjonstalen 2016 i dag.

31.05.2016

Den fjerde Innovasjonstalen i rekken ble holdt i kulturhuset Sentralen i Oslo. I år ble arrangementet for første gang delt mellom Innovasjon Norge, Norges forskningsråd og Selskapet for industrivekst (Siva). Blant tilhørerne var politikere, næringslivsledere, oppdragsgivere, interesseorganisasjoner gründere.

Hva må til?

Temaet for Innovasjonstalen 2016 er "Hvordan får vi ny særstilling?" De administrerende direktørene i de tre selskapene, Norges forskningsråds Arvid Hallèn, Espen Susegg i Siva og Anita Krohn Traaseth fra Innovasjon Norge, reflekterte alle over hva som skal til for å fornye industri- og næringslivet i Norge og hvordan man kan styrke bedriftene vi skal leve av i fremtiden. Næringsminister Monica Mæland og tidligere NRK-programleder Anne Grosvold holdt også innlegg.

Regionale utgaver

I løpet av den neste måneden skal det holdes regionale utgaver av Innovasjonstalen, der interesserte gruppe samles for å drøfte årets problemstilling. Disse møtene finner sted i Vanvikan, Gjøvik, Bergen, Stavanger, Kirkenes, Grålum, Horten, Risør, Lyngdal og Mandal.

 

 

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook