Hopp til hovedinnhold

Dronningen til konsert

Den 2. desember er første søndag i advent, og det første av julearrangementene i Dronning Sonja KunstStall går av stabelen. Da synger Sølvguttene i KunstStallen - med Hennes Majestet til stede. 

30.11.2018

Det er ikke første gangen Sølvguttene synger i Dronning Sonja KunstStall. De bidro også til stemningen i 2017, da gjester tilknyttet Kirkens Bymisjon, Frelsesarmeen, Blåkors og =Oslo var invitert til et julearrangement der. 

Dronningen hadde også anledning til å høre Sølvguttene sist de opptrådte i KunstStallen. Foto: Sven Gj. Gjeruldsen, Det kongelige hoff

Sølvguttene skal ha to konserter søndag, og den første er allerede utsolgt. I dag har riggingen til konsertene gått for fullt, med sjekk av lyd og lys, og plassering av stoler til alle. Og selvfølgelig - julepynten er på plass.

 Det pyntes til jul i Dronning Sonja KunstStall. Foto: Liv Osmundsen, Det kongelige hoff

Flere arrangementer i adventstiden

Det er ikke bare Sølvguttene som skal fylle KunstStallen med julestemning framover. Allerede tirsdag kommer solistgruppen fra Nidarosdomens guttekor og holder konsert sammen med Arve Tellefsen (utsolgt), og den 9. desember er det Det Norske Jentekor sin tur. Lørdag 15. september blir det eventyrstund. Da leser skuespilleren Morten Røhrt julefortellinger til akkompagnement av Kari Stokke på Piano. 

Jentekoret synger i Dronning Sonja KunstStall 15. desember. Foto: Nils Katla / Det Norske Jentekor


Det er ikke første gangen Jentekoret gjester KunstStallen heller. De stilte bunadskledde opp da den store bunadsutstillingen åpnet der i fjor sommer.

 

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook