Hopp til hovedinnhold

Juleforestilling med Dissimilis

Lørdag kveld inviterte Dissimilis til sin tradisjonsrike juleforestilling i Bærum kulturhus. Prinsesse Astrid, fru Ferner var tradisjonen tro til stede under arrangementet.

08.12.2018

Prinsessen ble tatt imot av ordfører Lisbeth Hammer Krog, kulturhusansvarlig Tore Johansen og styremedlem i Dissimilis Hege Zahl, og fikk overrakt blomster av Børge Zahl.

Det ble et hjertelig gjensyn mellom Prinsesse Astrid og Børge Zahl, sønn av Dissimilis-grunnleggeren Kai Zahl. Foto: Sven Gj. Gjeruldsen, Det kongelige hoff

Statsminister Erna Solberg var også til stede under forestillingen.

Som Dissimilis selv skriver: «Forestillingen innbyr til refleksjon og tanker rundt de mange ting som lett kan forsvinne i den travle tiden frem mot jul. Innholdet er nytt hvert år, og sys sammen etter tanker og innspill fra elevene ved kompetansesenteret, etter hva de assosierer med julen. Dette gir en kveld med noe for stort og smått, for gammel og ung. Ikke bare tradisjonelle julesanger, men en lett blanding av sanger, dans og musikk som til sammen skaper en fortelling hvor historiene, sangene og budskapet som hører julen til vokser frem.»

Fra Dissimilis' juleforestilling 2018. Foto: Sven Gj. Gjeruldsen, Det kongelige hoff

Prinsesse Astrid er beskytter for Dissimilis og har fulgt organisasjonen gjennom mange år.

 

Relaterte lenker

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook