Hopp til hovedinnhold

Familiedag med veteraner

Kronprins Haakon tilbrakte deler av lørdagen sammen med veteraner som har tjenestegjort i internasjonale operasjoner på vegne av Norge og familiene deres på sommerfesten til Veteran møter Veteran.

12.06.2022

Forbundet Veteran møter Veteran jobber for økt aktivitet blant veteraner, ved å legge til rette for og gjennomføring av ulike veterantreff. Forbundet ledes av Kenneth Lysell og Per Christian «Pekka» Jacobsen. De arrangerer treff rundt om i hele Norge, men årets største samling skjedde i Lommedalen på lørdag.

Med klatrevegg, hoppeslott, egen klovn og oppvisning fra forsvarets hundepatrulje lå alt til rette for en flott dag for veteraner og deres familier. Og selv om været var litt vekslende la ikke det demper på stemningen da flere hundre store og små ble samlet til sommerfest utenfor Veteran møter Veterans lokaler i Lommedalen.

Denne krabaten fra Forsvarets hundepatrulje skal kanskje en dag ut på jobb for Norge. (Foto: Simen Løvberg Sund / Det kongelige hoff)

Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon var også med på sommerfesten og ble vist rundt av leder Kenneth Lysell. Kronprinsen fikk hilse på både aktivt personell og mange veteraner og deres familier.

Veteran møter Veteran ble stiftet i 2013 etter initiativ fra daværende generalinspektør i hæren Robert Mood. Målet var å skape en positiv møteplass for alle veteraner, med formål å gi veteraner fra INTOPS-tjeneste og deres familier et lavterskeltilbud for aktiviteter og samvær med andre veteraner og deres familier.

Relaterte lenker

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook