Hopp til hovedinnhold

Juleforestilling med Dissimilis

Prinsesse Astrid, fru Ferner var til stede under Dissimilis’ juleforestilling i Den norske opera og ballett i Oslo. Det er tradisjon at Prinsessen, som Dissimilis beskytter, er til stede under juleforestillingen.

30.11.2023

Det var Kai Zahl som grunnla Dissimilis for mer enn 40 år siden.

Årets juleforestilling har tittelen "En annerledes juleforestilling". Forestillingen i Den Norske Opera og Ballett bød på glede, alvor, humor og varme i førjulstiden.

Prinsesse Astrid har vært organisasjonens høye beskytter siden 1995. Ved inngangen ble hun ønsket velkommen av Dissimilis Norge ved Hege Zahl og administrerende direktør for Operaen Geir Bergkastet. Leah Fam G. Johansen og Isabella Maria S. Østenstad overrakte blomster. Foto: Sven Gj. Gjeruldsen, Det kongelige hoff

Julen er en tid for tradisjoner, og forestillingen rommet flere kjente og kjære juleklassikere.

Elevene ved kompetansesenteret har brukt mye tid på å øve inn nye sanger og dansenummer til forestillingen i Operaen.

Prinsesse Astrid ble tatt imot av styremedlem Hege Zahl fra Dissimilis da hun ankom Operaen. TO av de medvirkende i forestillingen, Leah Fam G. Johansen og Isabella Maria Østenstad, overrakte blomster til Prinsessen.

Årets forestilling handler om å være medmenneske, og hvordan vi mennesker påvirker hverandre på godt og vondt. Forestillingen er spunnet ut av tanker og følelser formidlet av aktørene om deres relasjon til jula. Foto: Sven Gj. Gjeruldsen, Det kongelige hoff

Høy beskytter siden 1995

Prinsesse Astrid, fru Ferner har vært beskytter for Dissimilis siden 1995, og Prinsessen har vært til stede på de fleste av juleforestillingene til Dissimilis opp gjennom årene.

Kompetansesenteret ble stiftet av Kai Zahl i 1982.

Dissimilis arbeider for å skape livskvalitet for mennesker med utviklingshemming og funksjonsnedsettelser gjennom å tilby kulturaktiviteter som gir positive opplevelser, mestring og anerkjennelse.

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook