Hopp til hovedinnhold

Feiret sanitetsforeningen

Prinsesse Astrid, fru Ferner var til stede da Hvaler Sanitetsforening markerte sitt 100-årsjubileum søndag. Prinsesse Astrid har fulgt Norske Kvinners Sanitetsforening som deres beskytter gjennom mange år.

05.12.2011

Jubileet ble feiret med en festmiddag på Hvaler Gjestgiveri, der Prinsesse Astrid ble tatt i mot av Lisbeth Magnussen som er leder for Hvaler Sanitetsforening. Fem år gamle Marie Helene Seilø Torgersen hadde med blomster til Prinsessen.
 

Norske Kvinners Sanitetsforening

Sanitetsforeningen er landets største kvinneorganisasjon og har kvinners helse og livsvilkår som sitt viktigste arbeidsområde. Foreningen har en sterk lokal forankring. 50.000 medlemmer, fordelt på 1.300 lokallag legger ned et stort, frivillig arbeid over hele landet. Innsatsen settes særlig inn på områder der det ikke finnes et offentlig tilbud.
 

- En stor ressurs

Hvaler Sanitetsforening teller Hvaler Sanitetsforening teller i dag 104 medlemmer og er svært aktiv. I tillegg til Prinsesse Astrid, var også Hvalers ordfører Eivind N. Borge til stede for å ære jubilanten. Ordføreren understrekte hvilken stor ressurs foreningen er for lokalsamfunnet på Hvaler.

 

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook